PanzerGlass

PanzerGlass fra PanzerScreen er det bedste PanzerGlass på markedet. PanzerGlass fra PanzerScreen er lavet i 100% silicate glass som er op til 200% stærkere end regulært Panserglas.
PanzerGlass er et must til enhver ny telefon, og sparer dig nemt for dyre og irriterende reparations regninger som nemt kan snige sig op på det par tusinde kroner per reparation, ydermere risikerer man oftest telefonens garanti når man får lavet sin skærm, da de fleste reparations butikker ikke er autoriseret. Derfor anbefales det at du køber et PanzerGlass sammen med din nye telefon således skærmen er beskyttet fra start!

Foruden et PanzerGlass panserglas, så er det også vigtigt ikke at glemme at beskytte telefonen med et mobilcover, som også giver god beskyttelse til bagsiden og rammen – De fleste nye telefoner er lavet med glas bagcover, hvilket også gør at bagsiden af telefonen er udsat for at knække. Derfor skal du helt sikkert kombinere dit PanzerGlass med et mobilcover fra PanzerScreen, og du får dermed den ultimative beskyttelse af din nye telefon.

PanzerScreen er et telefonbeskyttelses brand tilbage fra 2014 som har specialiseret sig i udvikling af markedet bedste Panzer Glass samt mobilcovers der passer sammen med kombinationen af PanzerGlass på telefonen, som oftes udgør en udfordring, da de færreste mobilcovers er kompatible med Panzerglas monteret.

Det har PanzerScreen løst med deres unikke covers og PanzerGlass som giver dig 100% tryghed, og en fuldstændig unik beskyttelse af din nye smarte telefon uden, at du samtidigt går på kompromis med telefonens lækre design! PanzerGlass og Mobilcover fra PanzerScreen.dk er et MUST-HAVE!

Besøg og nyd stedet PanzerGlass, tilhørende kategorien Elektronik

panzerscreen.dk
2
0.0/5 til/for 0 sats
21-06-2019
PanzerGlass

 
Kontakt  | Vilkår For Brug | Privatlivspolitik